Boeken

Het mysterie Salomo

Boek: Het mysterie Salomo - Een trance reis

Gebiologeerd over de eventuele betekenis van de Koning Salomo uit de Bijbel, onderneem ik een trance reis het verleden in. Wat schetst mijn verbazing als ik terecht kom in een gouden wereld! Een gouden sfeer die nú nog in ons ‘bewustzijn’ aanwezig is en ons oproept uit de dualiteit en polariteit te stappen en geïnspireerd te raken door ons eigen vermogen! Salomo neemt mij mee door de gouden sfeer en vertelt over zijn leven en over wat zijn uiteindelijke taak was. Hij legt zaken uit die gaan over de verbinding die er vroeger was met de Aarde en degene die hij de Voedende Almoeder noemt. Dit contact met de Voedende Almoeder werd, door manipulatie van ons bewustzijn door de machthebbers, ingewisseld voor een god die vereerd moest worden. Salomo beschrijft hoe dat machtssysteem zelfs onze beleving van leven en dood en reïncarnatie in zijn greep heeft. Hij vertelt hoe ons leven op de gebaande paden van kerk-, politiek- en geldsystemen gehouden wordt.

In het boek ‘Het mysterie van Salomo’ zijn meerdere lagen te onderscheiden. Het vertelt over hoe de Bijbelse geschiedenis misschien weer heel anders in elkaar steekt dan ons geleerd is, bijvoorbeeld door de bespreking van de verhalen over Mozes en de Ark des Verbonds. Het vertelt over de buitenaardse beïnvloeding, over inwijdingen, engelen en over het programma van leven en dood. Het vertelt over de Tempel van Salomo en hoe dat een Levende Tempel werd, een Tempel die nog steeds verbonden is met ons bewustzijn. Het vertelt over zijn liefdesrelatie met Makeda van Sheba en hoe zij samen deze gouden sfeer vormgaven.

Daarnaast beschrijf ik in deze trance reis mijn persoonlijke belevenissen en ervaringen.

Wat geactiveerd is na het lezen, is dat wij als mens een potentie hebben, een potentie die ons vrij kan maken. Zullen we de uitdaging aangaan, zodat we geïnspireerd kunnen worden door het Grote, Oneindige Leven zelf? Als we dat kunnen, kunnen we die geïnspireerde gouden sfeer zelf realiseren hier op Aarde, Vredestichter zijn, de polen met vreugde verbinden, ons geboorterecht opeisen en creator zijn. Wat als we echt geïnspireerd kunnen worden? Door het Grote Leven zelf? Wat dan?

Boek: Het mysterie Salomo - Een Tracereis

ISBN : 9789492247056
Prijs : € 20,95
Bestellen : Bestelformulier of Piramidions.nl

Hier een klein stukje uit boek Het mysterie Salomo

“Salomo keek mij aan en ik keek geschrokken terug. ‘Dus geen heil en eeuwige vrede in de hemel?’ vroeg ik. ‘Nee’, zei hij glimlachend. Hij maakte weer de beweging van de lemniscaat voor mijn neus. ‘Zo is wat jullie de reïncarnatie noemen, ontstaan. Want je kan het geluk uiteindelijk niet manifesteren in één deel van de lemniscaat. Je kan wel de ladder van sferen en kleuren bestijgen en dat wil zeggen steeds fijner en zuiverder afgestemd raken in je gevoel, steeds “lichter” worden, maar uiteindelijk wordt dat heel statisch, heel wit om het zomaar te zeggen.

Maar Salomo, wat is dan de bedoeling? riep ik uit. De hele christelijke wereld wacht op het eeuwige heil in de hemel. Eindelijk de beloning voor al het zwoegen en al het leed. De hemel is waar we het allemaal voor doen!’
Mijn uitroep zweeft een tijd tussen ons in.
‘Tja’, zei Salomo op een gegeven moment, ‘dat betekent dat je die hemel die je pas later verwacht Nu zou moeten verwezenlijken!’
Ik zuchtte van frustratie een diepe zucht. ‘Maar hoe dan Salomo, hoé dan?’
‘Je wilt een handleiding en een uitgestippeld pad?’ lachte Salomo. En keek mij ondertussen uitdagend aan. Ik lachte ook. ‘Ja’, zei ik, ‘als het kan’. Het bleef even stil tussen ons. ‘Nee’, zei Salomo, ‘een uitgestippeld plan kan ik je niet geven, dan zou het worden zoals jullie kerken of vele meesters en leiders doen. Van: als je je aan die set van regels houdt, dan komt alles in orde. Zo is het niet. De weg is een weg. Het is het mysterie van het leven. Maar een aantal tips heb ik al wel gegeven in onze gesprekken en er zijn velen op aarde die de eenheid en verbondenheid in zichzelf gemanifesteerd hebben en er zijn vele tips voorhanden en al bekend. Maar ik kan voordat we verder gaan met mijn geschiedenis, nog een aantal suggesties doen.’

Suggesties:

  • Wees stil in jezelf. Geef ruimte aan de expressie van de Oneindige.
  • Stroom en mediteer. Neem tijd om het leven te voelen stromen. Laat je gedachten tot rust komen wees stil en stroom en voel.
  • Bevestig het leven door middel van de Liefde, de Dankbaarheid en het Lof zingen.
  • Zet de driehoek van de agressor, het slachtoffer en de hulpverlener om in De driehoek van vreugde en het manifestatievierkant van vertrouwen.
  • Zet je persoonlijke verhaal om in ervaring- en inzichtpunten. Laat de rest los.
  • Zie het mysterie. Het mysterie is de open vraag, die door eenieder anders kan worden ingevuld, maar uiteindelijk terugkomt bij de Bron.
  • Wees geen spiegel, maar een open deur voor de Oneindige door je overtuigingen los te laten.
  • Spiegel niet, maar zie de Oneindige Stroom in de ander.


Neem contact met mij op

Heb je een vraag over de site, een behandeling of wilt u zich opgeven voor een sessie

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.