Cursus & Lezing

Lezingen

Lezingen door Hanneke Bouma

Met veel plezier kom ik een lezing geven. Er zijn verschillende lezingen die gemaakt zijn naar aanleiding van het boek: ‘Het etherische veld en de vier etherische bronnen – gesprekken met de elf Fjerk’. Ook is er een lezing naar aanleiding van het boek ‘Het mysterie Salomo’.

De meeste lezingen gaan niet direct over de inhoud van het betreffende boek. Ze zijn net als de artikelen een verdieping en een vervolg, alhoewel ze ook heel informatief zijn zonder dat het betreffende boek gelezen is. De lezingen kunnen ook heel goed op zichzelf staan en voorkennis is niet vereist.

Lezing ‘Het etherische veld’

Deze lezing gaat over het etherische veld, over wat het is, wat het doet en hoe dat er uitziet. We hebben het over de verschillende instrumenten die we van het etherische veld gekregen hebben. Daarnaast doen we in ieder geval de drie basis visualisaties. Deze lezing laat de mensen kennis maken met de drie etherische bronnen, zodat ze die gemakkelijk kunnen toepassen. Kinesiologisch kan het effect van de drie bronnen getest en begeleid worden.
Duur: Drie kwartier. Met PowerPoint.

Lezing ‘Etherische Bewustzijnsvelden’

Deze lezing gaat over de etherische velden die wij maken als mens en welke etherische wetmatigheden daaraan ten grondslag liggen. De persoonlijke en niet-persoonlijke bewustzijnsvelden worden besproken. Ook wordt de werking van polariteit besproken.
Duur: Anderhalf uur. Met PowerPoint en filmpjes en eventueel visualisaties.

Lezing ‘Ontmoetingen met de elf Fjerk’

Deze lezing gaat over mijn ontmoetingen met de elf Fjerk, over natuurwezens en het etherische veld met zijn bronnen van energie. Eventueel kunnen er daarna visualisaties gedaan worden over de drie bronnen van energie of over de activatie van het Hoger hart. Kinesiologisch kan het effect van de drie bronnen getest en begeleid worden.
Duur: Drie kwartier. Met PowerPoint.

Lezing ‘Etherische weefselstructuren. Psychologische handvaten?’

De lezing behandelt hoe de menselijke psyché binnen de polariteit inwerkt in en op het etherische veld. Het laat zien hoe wij met onze gedachten en gevoelens en door het innemen van standpunten bepaalde etherische weefsels vormen binnen het etherische veld. Het maakt visueel hoe de polariteit op ons inwerkt en hoe het etherische eenheidsweefsel een vaste structuur kan worden om ons heen. En daarna wordt visueel gemaakt hoe deze starre structuren zich ontwikkelen. Daarnaast worden ook de stromende psychologische etherische weefsels besproken. Het laat de (vibratie) verschillen zien tussen de verschillende soorten weefsels. Het zijn figuren en vormen die wij allen kennen en die toegang geven tot een nieuwe blik op onze mogelijkheden. Hoe kunnen we psychisch en spiritueel vloeiend blijven en toegang blijven houden tot onze kracht?
Duur: Twee en een half uur. Met PowerPoint en filmpjes en visualisaties.

Lezing ‘de gouden wereld van Salomo’

Deze lezing vertelt over trancereizen en over mijn ervaringen in de gouden wereld van Salomo en over Salomo en Makeda zelf. Verder wordt er door tekst, verhaal en visualisaties ervaren hoe de gouden wereld in ons manifest te maken is en hoe de inspiratie daarvoor het instrument is.
Duur: Drie kwartier. Met PowerPoint.


Een lezing boeken?

heb je een vraag over één van deze lezingen of wil je me boeken, maak dan gebruik van het contactformulier

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.