Inspiratie en artikelen

Schilderij van Fjerk

Schilderij van Fjerk door tekenmedium Lydia van Oort

Het Schilderij van Fjerk door Lydia van Oort

Ook dit schilderij geeft goed weer hoe ik Fjerk heb gezien. Het enige verschil is dat voor mij Fjerk een etherisch wezen is en dat hij hier heel ‘fysiek’ tot uiting komt.

De elf Fjerk is de inspirator van het boek ‘Het etherische veld en de vier etherische bronnen –gesprekken met de elf Fjerk-’. Hij initieert hierdoor meer bewustzijn over het etherische veld en grotere toegang tot de niet-persoonlijke etherische bewustzijnsvelden, die eenheidsvelden zijn. Meer toegang tot die eenheidsvelden geeft ons meer etherische vermogen als kracht en minder verstarring in het etherische.

De website van Lydia van Oort: Tekenmedium.nl
Foto: Josette Tepen.
Een kaart en een folder met de betekenis van dit schilderij zijn te bestellen via het bestelformulier

Een gesprek met Lydia van Oort over het schilderij van Fjerk

Fjerk staat hier afgebeeld, geschilderd door Lydia van Oort, binnen de vier elementen en de kosmos als de ether, het vijfde element. Fjerk komt als het ware voort uit de elementen. De elementen zijn in die zin ook de activators en daarbij de toegangen tot het vermogen, als bruikbare kracht, van het etherische veld. De elementen activeren de informatie die in het etherische veld besloten ligt. Hij roept met zijn wijsvinger op tot bewustwording wat betreft het etherische veld, die ook de etherische substantie is waar wij uit opgebouwd zijn. Hij roept ons op te leren dansen met de ervaringen die wij meemaken, ons hart te openen en verbinding aan te gaan met de wereld en de mensen om ons heen. Op deze manier blijven de etherische velden die wij maken vloeiender en blijft de weg naar geluk open.

Een gesprek over natuurwezens

Naast het gesprek over het schilderij van Fjerk hebben we ook een gesprek gehad over natuurwezens. Dit gesprek kan je hier beluisteren.


Neem contact met mij op

Heb je een vraag over de site, een behandeling of wilt u zich opgeven voor een sessie

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.