Praktijk

De vijf ingangen

De vijf ingangen van behandeling

De vijf ingangen van behandeling

Hieronder worden in het kort de vijf ingangen van behandeling besproken die in de praktijk gebruikt worden. Onder elke ingang staan verschillende behandelmogelijkheden en inzichten die in de praktijk aanwezig zijn. Vaak staan er enkele links bij voor verder onderzoek. De geschreven stukjes zijn ver van volledig, maar hebben het doel enige informatie te geven over de onderwerpen. Veel van de sites die ik noem, zijn een minimale greep uit het aanbod. Niet alle sites heb ik zelf onderzocht. Wees altijd kritisch in de zin of de dingen die gezegd of geadviseerd worden bij je passen. En natuurlijk kan ik hier niet alle inspirerende mensen, mogelijkheden en technieken noteren.

  1. Informatie en Energie
  2. Lichaam
  3. Water en Voeding
  4. Psyche
  5. Grotere Wezensaspecten

1. Informatie en Energie

De basis van ons wezen vormt zich uit deze twee gegevens:

  1. De informatiestroom waaruit we gevormd worden: emotionele, fysieke, mentale, emotionele, spirituele, kosmische informatie.
  2. De activatie (=energie) die eraan gegeven wordt of die we zelf eraan geven. Alles in en om ons heen bestaat uit informatie en energie. De energiestromen en de energiesystemen in en om ons lichaam zijn noodzakelijk om te kunnen functioneren en de informatie van de ene plek naar de andere te krijgen. En zo vorm te geven aan datgene wat we activeren.
Lees meer

2. Lichaam

Het lichaam is de fysieke manifestatie van deze informatie en energie. De doorstroming ervan vindt plaats in alle lagen van ons lichaam. Alle weefsels in het lichaam, elke cel, communiceert en werkt samen met alle andere cellen en weefsels. Deze samenwerking kan verstoord worden als er verstorende informatie (bijvoorbeeld toxines) of energie blokkades zijn (zodat informatie niet verwerkt/gecommuniceerd kan worden).
Vele interventies zijn hier bij de fysieke ingang van behandeling geplaatst omdat ze óp of in het lichaam gebruikt worden, echter de werkingen ervan kunnen zowel fysiek, psychisch als energetisch zijn.

Lees meer

3. Water en Voeding

Helder levend water en goede voeding zijn nodig om het lichaam te voeden. Informatie en energie kunnen dan onbelemmerd communiceren en evolueren.

Lees meer

4. Psyche

Zelfgevoel en gevoelens/emoties ontstaan door hoe we bejegend zijn in ons leven en door wat we hebben meegemaakt. Vaak worden daardoor (onbewust en uit overleving) oordelen en conclusies gevormd, die ingegraveerd raken in ons gevoelsleven en gedachten gangen. Deze patronen kunnen soms cirkelgang na cirkelgang herschapen worden.

Lees meer

5. Grotere Wezensaspecten

Het grotere wezen -het totaal van Lichaam, Ziel en Geest- dat de mens ook is tracht zich te manifesten om zó grotere cohesie en geluk en gezondheid te brengen. Het hart is daar de grote toegangspoort voor.

Lees meer


Neem contact met mij op

Heb je een vraag over de site, een behandeling of wilt u zich opgeven voor een sessie

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.