Praktijk

Water en Voeding

Ingang 3: Water en Voeding

Helder levend water en goede voeding zijn nodig om het lichaam te voeden. Informatie en energie kunnen dan onbelemmerd communiceren en evolueren.

Rawfood en Superfood

Rawfood is voedsel, die niet boven de 46 graden is verhit. Daardoor blijven enzymen, vitaminen en mineralen behouden, die in hetere processen verloren gaan. Daardoor bevat rawfood veel antioxidanten.

Superfoods zijn natuurlijke voedingsmiddelen die buitengewone hoeveelheden voedingsstoffen bevatten. De meeste gezonde voedingsmiddelen hebben 2 of 3 bijzondere eigenschappen die goed voor de gezondheid zijn. Superfoods bevatten vaak 12 of meer bijzondere eigenschappen en dat deze voedingsmiddelen dus enorm rijk zijn aan mineralen, vitaminen, aminozuren en antioxidanten. Voorbeelden zijn: Acai bessen, Goji bessen, Chlorella, Spirulina, Maca en rauwe Cacao.

Aan de andere kant zijn de voedingsmiddelen die hier uit Nederland komen ook vaak superfood. Zoals broccoli, spruitjes en appels en peren, biologisch dat wel. Juist gezond en goed toepasbaar omdat ze uit je natuurlijke omgeving komen. Er zijn mensen die verklaren dat door de biologische resonantie met de omgeving de voedingstoffen beter opgenomen kunnen worden, dus dat het door het lichaam beter herkend wordt.

Goji bessen

Voeding (biologisch)

In de praktijk kan je adviezen krijgen over gezonde basisvoeding en een gezond voedingspatroon. Ook in combinatie met bepaalde klachten.

Water

Water, als element, is in bijna alles terug te vinden op aarde. Zonder water zou er geen leven mogelijk zijn en zouden de levend gevende impulsen, de krachten van intentie en inspiratie, geen kader vinden voor manifesteren. Water vormt zich als een kristalachtig hologram om de elektromagnetische signalen die gevormd worden door intentie of omgeving om te zetten. De informatie die wij mensen uitzenden vormt zich als een hologram, als een geometrisch structuurveld. Zie als voorbeeld het waterkristal gevormd door Masara Emoto. Het water zelf blijft echter vloeibaar. Hierin zie je de vloeiende structuur terug van de schepping. Die vloeiende structuur vinden we ook terug binnen ons lichaam. In onze oorspronkelijke zin is de vloeiende structuur misschien wel ons Grotere Wezen zelf. En alles wat binnen ons verhard, van weefsel tot gedachten en gevoelens, heeft waarschijnlijk een tekort aan deze oorspronkelijke potentie van vloeibare structuur.

De gecreëerde kosmos zou je kunnen voorstellen als een cel en de structuurvormen binnen de cel als de kosmos, de melkwegstelsels, de sterren en de planeten.

Gemmotherapie

Deze zeer korte filosofie over water kan duidelijk maken dat het belangrijk is water in haar oorspronkelijke betekenis te herstellen. Wij zijn afhankelijk van de zuiverheid van het water. Hoe zuiverder het water, hoe groter de kans is, dat onze eigen subtiele intentie opgepakt wordt in dat hologram van het water en dat we de mogelijkheid krijgen het te kunnen verwezenlijken. Er zitten echter grote verstoringen en vervuilingen in het water. Hoe krijgen we het water weer terug in zijn oorspronkelijke kracht en zuiverheid? Voor de reiniging van belastende stoffen in het water zijn vele soorten apparaten te vinden. Mijn advies is om in ieder geval te beginnen om het te zuiveren. Daarnaast kunnen we beginnen met het water toe te spreken, er onze hoogste gedachten en gevoelens als informatie in te stoppen. Als we ondertussen ons eigen persoonlijke hologram zuiveren en versoepelen, dan kunnen we die zuivere soepelheid weer doorgeven aan onze omgeving en aan het water. Die versoepeling van onze eigen vloeiende structuren kunnen we onder andere laten toenemen door verbindingen aan te gaan vanuit ons hart. Het water kunnen we onze dankbaar en onze liefde duidelijk maken. Fluister het water soms eens even wat mooie woorden toe. Laat het water kennismaken met kristallen en krachtige symbolen en laadt het water eens op in het zonlicht.

Mijn advies is om in ieder geval te beginnen om het te zuiveren

Inspiratie video's

Water, Consciousness & Intent: Dr. Masaru Emoto

The Key To Health: Treating Water With Reverence

Magnetic Water Documentary - Water Has Memory


Neem contact met mij op

Heb je een vraag over de site, een behandeling of wilt u zich opgeven voor een sessie

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.