Inspiratie en artikelen

Schilderij van Salomo

Schilderij van Salomo door tekenmedium Lydia van Oort

Het Schilderij van Salomo door Lydia van Oort

Bij mijn vraag aan Lydia, of ze Salomo zou willen schilderen, had ik het beeld voor ogen dat ze ‘de Salomo’ zou schilderen waarmee ik zoveel gesprekken had gehad in de Gouden Wereld. Ik was zo verbaasd toen ze ‘de Salomo’ schilderde van rond de zeventien jaar. ‘De Salomo’ die net leven en dood overwonnen had na de inwijdingen in de ‘Moeder’-grot. En ik kan beamen dat dit de Salomo is van die leeftijd die ik ook gezien heb. Dit is de verwerkelijkte en verwezenlijkte Salomo, die vanaf dat moment zijn taak oppakte. Zijn uiteindelijke taak om samen met Makeda van Sheba een inspiratie bewustzijnsveld te installeren in ons gemeenschappelijke bewustzijnsveld, begon hier met deze jonge verwerkelijkte mens. Het inspiratie bewustzijnsveld, als een gouden sfeer, werkt als een homeopathische frequentie, als stimulatie, in ons gezamenlijke bewustzijnsveld.

De website van Lydia van Oort: Tekenmedium.nl
Foto: Josette Tepen.
Een kaart en een folder met de betekenis van dit schilderij zijn te bestellen via het bestelformulier

Citaat uit het boek

De jonge Salomo, die leven en dood overwon in de grotten van de Almoeder, nam vanaf dat moment de taak op zich om de grote levens-tegenstellingen in zichzelf te verbinden. Samen met Makeda van Sheba vormde hij later in zijn leven een ‘gouden wereld’. Salomo zegt hierover:

‘Deze gouden wereld is niet afhankelijk van de maat, maar bestaat overal, als een hologram. We zijn als een alchemistisch medicijn in het etherische veld van de aarde. We laten zien waar de mogelijkheden liggen van de mens op deze aarde.’ Lydia van Oort schildert Salomo als de jonge verwerkelijkte mens. De mens die het mannelijke en vrouwelijk in zich verenigd heeft, die met zijn rechterhand de sleutel aanreikt tot liefde en geluk en die in zijn linkerhand de gouden potentie heeft tot het vormen van de wereld van verbinding en eenheid. Een vermogen dat in ieder van ons te activeren valt. Zijn mentale kracht is zeer helder aanwezig en de holografische kristallen in zijn hoofd zijn geactiveerd. Zijn gouden kleed geeft zijn spirituele kracht aan. Zijn hoofd is echter zeer tastbaar aanwezig in het materiële. Korte samenvatting van het gesprek hieronder.

Interview met Lydia van Oort

Hiernaast een interview dat ik met Lydia van Oort heb gehouden over haar werk en over het schilderij van Salomo


Neem contact met mij op

Heb je een vraag over de site, een behandeling of wilt u zich opgeven voor een sessie

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.