Cursus & Lezing

Intuïtieve Ontwikkeling

Intuïtieve Ontwikkeling | Basiscursus & Themablokken

Intuïtieve Ontwikkeling is een meditatie/visualisatie techniek, die kan bijdragen tot een effectiever beheer van je energie, je intuïtie en je gevoel. Intuïtieve Ontwikkeling helpt met het verwerven van inzicht, met het leren vertrouwen op je eigen intuïtie, met het bewaken van je grenzen, met het schoonhouden van je aura, met het ondersteunen van je psychische processen en nog veel meer.

Deze cursussen Intuïtieve Ontwikkeling bij Mannaz de Witte Tara werken met themablokken. Na de basiscursus van acht weken kan je je inschrijven op thema’s die bij jou passen of die je interessant vindt. De themablokken hebben niet de pretentie een opleiding te zijn. Ze bieden handvaten, technieken en adviezen om je bewust te worden van- en verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen energetische en psychische ruimte. Zo helpen de cursussen met het ontwikkelen van je energetisch bewustzijn.

Basiscursus: Intuïtieve Ontwikkeling

Gronden, verbinding met de aarde, aura, grenzen aangeven, schoonmaken van je aura/psychische ruimte. In het eerste deel van de basiscursus ga je onder andere kennis maken met je visualisatie-ruimte, je leert te gronden, je creëert je heilige tuin, we doen een boommeditatie, we werken met moeder aarde kaarten en nog veel meer. In het tweede deel maak je kennis met de aura, je leert onder meer je aura grenzen te geven, je leert je ‘energietuin’ op te ruimen en schoon te houden, je leert de aura van de ander te voelen, je leert energie uit te wisselen en zo nog meer. Duur: 8 weken. Kosten: € 320,00

Themablokken

Na de basiscursus komen de themablokken aan de beurt, waarvoor je je per thema kunt inschrijven. In de loop van de basiscursus kunnen deelnemers ook zelf onderwerpen aangeven, die zij graag in een themablok behandeld zouden willen zien. Diegenen die al ergens anders intuïtieve technieken geleerd hebben kunnen zich zonder basiscursus aanmelden voor thema’s die ze interessant vinden. Duur: 4 weken (tenzij anders aangegeven). Kosten: € 160,00

Themablok: Relaties

Bij dit thema leren we loslaten van energie via het roos-symbool. Tevens leren we onze ‘plaatjes’ over mensen en situaties los te laten. We leren de energetische koorden te duiden en zo nodig los te laten. We kijken in de spiegel en lopen relaties langs met ouders, partner, (innerlijke) kind, en we kijken naar de voedende goede relaties die we in ons leven hebben.

Themablok: Innerlijke Kind

Bij dit thema gaan we kennis maken met je innerlijke kind en met verschillende innerlijke kinderen vanuit het verleden. We gaan tekenen met de niet dominante hand. We maken kennis met ons gevoel en gevoelens als boosheid, verdriet en angst, maar ook met ons natuurlijke onbezorgde vrolijke kind in onszelf.

Themablok: Lichaam en Gezondheid

Bij dit thema gaan we bezig het lichaam te (her)ontdekken en energetisch te ondersteunen. We kijken naar gezonde en ongezonde patronen. En we werken energetisch aan organen en gaan de communicatie aan met die stukken in onszelf die aandacht nodig hebben.

Themablok: Neutraliteit

Bij dit thema maken we kennis met het loslaten van onze oordelen en ‘plaatjes’ en leren we hoe we neutraal kunnen zijn ten opzichte van mensen, gevoelens en gebeurtenissen. We kijken naar de innerlijke Analysator. We leren van een afstandje naar onszelf te kijken en we hebben het over groei en verandering.

Themablok: Gidsen

Bij dit thema gaan we ervaren wie en wat ons als mens en als mensheid bijstaat en steunt. We maken kennis met onze persoonlijke gids, we werken met engelen(energie) en ervaren de Christusenergie.

Themablok: De reis door de chakra’s

Bij dit thema doorlopen we de ‘zeven emotionele kleuren ladder’ van onze persoonlijkheid. Per keer behandelen we een chakra, door middel van visualisaties, tekenen en schoonmaken en tevens leer je energie toe te voegen aan de chakra’s. De laatste drie bijeenkomsten besteden we aandacht aan integratie van chakra’s, de betekenis van kleur, visualiseren we de hogere chakra’s en leer je over de betekenis die zij hebben voor ons als individu. Tevens staan we stil bij het liefde-helende vermogen van ons hartchakra. Duur: 10 weken. Kosten: € 400,00

Themablok: Helen (van de aarde, land, onderwerp, persoon)

Bij dit thema leer je eerst een aantal technieken om te kunnen healen. Daarna gaan we onderwerpen, mensen en elkaar healing geven.
Belangrijk voor dit blok is dat de deelnemers de meeste van de voorgaande blokken gevolgd hebben. Duur: 10 weken. Kosten: € 400,00


Deze cursus volgen?

heb je een vraag over deze cursus of wil je je inschrijven, maak dan gebruik van het contactformulier

ADRES GEGEVENS

Mannaz de Witte Tara
Hanneke Bouma
Bruine Engseweg 41
3911 CJ Rhenen
T: 0317 - 618 609

MANNAZ DE WITTE TARA

Praktijk voor Heling en wel-Zijn:
Energie-, gevoels-, lichaams- & Bron-Bewustzijn,
Innerlijke & Omgevings-chemie

NIEUWSBRIEF

Wilt u op de hoogte blijven van aanbiedingen, nieuws of nieuwe ontwikkelingen? Schrijf u dan in voor de Nieuwsbrief.